2016.06.27.
Gubola Zoltán egyéni vállalkozó


SAJTÓKÖZLEMÉNY

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL ESZKÖZBESZERZÉS VALÓSULT MEG GUBOLA ZOLTÁN EGYÉNI VÁLLALKOZÓNÁL.

Gubola Zoltán egyéni vállalkozó a "Kapacitásfejlesztés Gubola Zoltán egyéni vállalkozónál” elnevezésű projekt keretében 6,24 millió forint 70%-os mértékű támogatást nyert. A Projekt az Európai Unió, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam finanszírozásában valósult meg.

A vállalkozás több mint 20 éves múltra tekint vissza, így már egy jól kialakult vásárlóréteggel rendelkezik. A kapacitásfejlesztés során 4 darab eszköz beszerzése valósult meg, amelynek köszönhetően a vállalkozás tulajdonában lévő sokéves múlttal rendelkező berendezések kerültek kiváltásra. Az eszközök cseréjével a vállalkozás által teremtett minőség megtartása és annak javulása várható, sőt egyes munkafolyamatok az új berendezéseknek köszönhetően le is rövidülnek, így az előállított termékek mennyiségének növekedése várható.

Vállalkozásunk a kezdetektől kiemelkedő figyelmet szentel arra, hogy a folyamatosan bekövetkezendő változásoknak, változó igényeknek eleget tegyen. Az új gépek beszerzésének köszönhetően a pékáru elkészítésének folyamata felgyorsul, valamint az előállított termékeink minősége is javul fog.

Vállalkozásunk célja, hogy a meglévő, valamint a leendő vásárlóinkat teljes mértékben kiszolgálja, törekedve a folyamatos minőségbeli javulásra, az elvárásoknak és a vevőink által támasztott követelményeknek. A fejlesztés hatására a legmodernebb, legújabb gépek állnak a pékség rendelkezésére, ennek köszönhetően minőségbeli, valamint mennyiségbeli növekedés várható.További információ:
Gubola Zoltán egyéni vállalkozó
Cím: 3060 Pásztó, Régivásártér út 19.
Telefonszám: +36 (30) 3830281
E-mail: gubola.zoltan@gubolapekseg.hu
Honlap: gubolapekseg.hu